نمایشگاه DNAted؛ به کارگیری علوم پایه در امر طراحى
- سه شنبه, دی 14, 1395, 17:56
- اخبار معماری
- ۱ comment
در راستاى برنامه هاى زمستانى، پلتفرم ٢٨ میزبان دومین پروژه خود با عنوان DNAted مى باشد. در زمستان ١٣٩۵، پلتفرم ٢٨ پروژه ها و طرح هاى پیشنهادى اى را مرور مى کند که به آمیزش و به کارگیرى علوم پایه در امر طراحى مى پردازند.
طرح پیشنهادى DNAted چیدمانى مشارکتی است که برای جشنواره هنر و علوم انسانی در شهر لندن و در سال ٢٠١۵ سفارش داده شده است. این اثر هنری توسط چاپگر هاى سه بعدى ساز مجسمه اى را ارائه مى دهد که کاملاً تحت تأثیر توالی منحصر به فردى از ساختار DNA شکل گرفته است. بازدید کنندگان با به دست آوردن یک بینش کلى از ساختار DNA قطعه ى منحصر به فردى تولید مى کنند که به مانند یک (DNA(RNA در ساختار کلى مجسمه به کار گرفته مى شود. مجسمه ى مذکور به طور کلی با اقدام و مشارکت ١٢٠-١۵٠ شرکت کننده ساخته شده است. در جشنواره مذکور، این مجسمه در طى ٢٠ روز شکل گرفت و گسترش یافت و در نهایت به یک قطعه هنرى تبدیل شد.
این پروژه علاوه بر تأثیرى که از محیط مى گیرد، بر پایه هاى طراحى اى استوار است که متأثر از داده ها است. DNAted با هدف به اشتراک گذاشتن امر طراحى براى عموم و در عین حال رفع ابهام از فن آوری های جدید و بلوک های ساختمانى به وجود آماده است.
این چیدمان توسط Studio INTEGRATE و با همکاری برایان ساتون، استاد بیوفیزیک مولکولی درکینگ کالج لندن نصب و اجرا شده است.
* حضور برای عموم آزاد و رایگان است.
زمان نمایشگاه: (هر جمعه) از ١٧ دى ماه الی ١ بهمن ماه ۱۳۹۵، ساعت بازدید: ۱۶ الی ۲۱
مکان: میدان ٧ تیر، خیابان دکتر مفتح جنوبى، کوچه بور بور، خیابان خاقانى، پلاک ٢٨، پلتفرم ٢٨
تلفن: ٠٩٣۵۶٠۴٠٠۵۵
دریافت تصویر
منبع خبر: www.MemarNews.com
مطالب معمارنیوز را در کانال تلگرام معمارنیوز دنبال نمایید.
Follow Memarnewsshare Memarnews content
واقعا خیلی هنر کردن با این قطعه ی هنری ای که ساختن