نگاهی به پروژه The House of Courtyards | طرحی از Studio VDGA |

این ویلا که در منطقه مجلل دبی هیلز واقع شده است، در زمینی به مساحت ۴۰۰۰ متر مربع قرار دارد و در سه سطح با مجموعه‌ای از حیاط‌ها سازماندهی شده است و ساختارهای خودسایه‌ای را ایجاد می‌کند که به عنوان عناصر تزئینی عمل می‌کنند. معماران مسیر خورشید و تغییرات تابستانی و زمستانی را به دقت مطالعه کردند تا فضاهایی را طراحی کنند که اثر خنک کنندگی طبیعی داشته باشد و از آب و هوای خشن بیابان محافظت کند. نمای جنوبی فاقد هر گونه بازشوی بزرگ است، در حالی که نماهای شمالی، شرقی و غربی نسبتاً باز هستند. پره‌های فولادی کورتن سوراخ‌دار روی تراس‌ها، نور خورشید را پخش می‌کنند و در عین حال به باد اجازه عبور می‌دهند و برجک‌های بلند نور طبیعی را به فضاهای داخلی دعوت می‌کنند.

مشخصات پروژه:
• طراح: Studio VDGA
• معماران مسئول: Deepak Gugarii، Rashi saanson
• تیم طراحی: Abhishek Patel، Viplav Paithankar
• رده: مسکونی
• مساحت: ۴۰۰۰ مترمربع
• محل پروژه: دبی
• سال: ۲۰۲۳
• جوایز و افتخارات:
برنده جایزه آرکیتایزر – Architizer A+Awards | 2024 | عکاسی
• تصاویر: Ema Peter Photography

تهیه و تنظیم: معمارنیوز
سایت مرتبط: www.vdga.in
منبع خبر: www.MemarNews.com
مطالب معمارنیوز را در کانال تلگرام معمارنیوز دنبال نمایید.

Follow Memarnews
FacebooktwitterlinkedinyoutubevimeoinstagramflickrfoursquareFacebooktwitterlinkedinyoutubevimeoinstagramflickrfoursquare

share Memarnews content
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


مطالب پیشنهادی :



نظر دهید

لطفا پاسخ صحیح را در کادر وارد نمایید. *

تمام حقوق این سایت برای © 2024 معمار نیوز محفوظ است.هرگونه استفاده از مطالب این سایت بدون کسب اجازه کتبی پیگرد قانونی دارد.
flickrtumblrtwittergoogle_pluslinkedininstagramfacebook