نمایشگاه «چراغ روشن، چراغ خاموش»
- یکشنبه, شهریور 5, 1396, 17:06
- اخبار معماری
- ثبت نظر

دومین نمایشگاه ابژه با عنوان «چراغ روشن، چراغ خاموش» با حضور معماران، طراحان و مجسمه سازان ایرانی مقیم ایران و خارج از ایران برگزار می شود.
نور ادراک بین شی، فضا و ماده را شکل میدهد با حواس انسانی ارتباطی متقابل برقرار مینماید نور نیرویی شگرف و رمز آلود است که همواره زمینه حیرت فلاسفه و هنرمندان را رقم زده است. شیوه ادراک حسی انسان ارتباط مستقیمی با خصوصیات نوری آن فضا دارد.
هدف ابژه معرفی محصولات برخاسته از فرهنگهای بومی در بازارهای جهانیست و در این میان «مس» متریالی است که همواره در ادوار گوناگون به شیوه هایی متفاوت بکار گرفته شده و تاریخ گذشته ایران را به عصر جدید متصل مینماید. مس قابلیت انتقال پیامهای پیچیده را داراست و انعطاف پذیری این ماده به هنرمندان اجازه داده است تا با بهرهگیری از پتانسیلهای آن آثاری شگرف را پدید آورند.
در این نمایشگاه هدف، ساخت شیای کاربردی و هنری از مس است که جدا از تولید نور و ساختاری جذاب، فضا را نیز تحت تاثیر قرار دهد.
نمایشگاه گردانان:
الناز طهرانی
لورنزو پالمری
شرکت کنندگان:
معماران:
هومن بالازاده-سارا حسینیان امیری
علیرضا تغابنی و سپیده صراف زاده
شروین حسینی
محمد خاوریان
علی دوالفقاری
آناهیتا رضااله
امین صادقی
فیروز فیروز
شهریار قرایی
سهیل قندیلی و استودیو ری
بهارک کشانی حسین غفاری
نیما کیوانی و سینا کیوانی
آرش مظفری
حمید ناصر خاکی و بنفشه درویش
رضا نجفیان
محمدرضا نیکبخت
طراحان صنعتی:
آسیا صمیمی
نیما فردی
مجسمه سازان:
سیاوش جرایدی
بهمن چگنی
مریم غلامی
عادله فرزین
امین طباطبایی و سروش بهار زاده
فرزانه وزیری تبار
محمدرضا یزدی
و همچنین آثاری از بهروز دارش، صادق تیرافکن و فرشید شیوا بنمایش در خواهد آمد.
زمان افتتاحیه: ١٧ شهریور ۹۶
زمان بازدید: ١٧ الی ٢۴ شهریور ٩۶، ساعت ١٧ الی ٢١
مکان: گالری شماره ۱ فرهنگسرای نیاوران
دریافت پوستر
منبع خبر: www.MemarNews.com
مطالب معمارنیوز را در کانال تلگرام معمارنیوز دنبال نمایید.
Follow Memarnews
share Memarnews content