گفتگو پیرامون «کیفیت معماری در مواجه با مدیریت شهری» در برنامه زنده تلویزیونی «شبِ معماری» در شب‌های هنر از شبکه چهار سیما – فردا شب

در دوازدهمین قسمت از برنامه «شب معماری» از سری برنامه زنده تلویزیونی «شب های هنر»، فرداشب مورخ ۱۷ مهر ۹۸، علی اعطا، میهمان علی فروزانفر، کارشناس مجری برنامه خواهد بود و به نقش سیاست‌های شهری در تعیین کیفیت فضای معماری می‌پردازند؛ و پس از آن نگاهی خواهند داشت به اهمیت معماری در فضای شهری.

موضوع گفتگو:
کیفیت معماری در مواجه با مدیریت شهری

بالاترین هدف توسعه و مدیریت شهری، بهبود کیفیت زندگی و خوشبختی شهروندان است؛ حال آنکه کیفیت زندگی مفهومی چند بعدی است و جنبه‌های مختلفی را در بر می‌گیرد. کیفیت زندگی به­ عنوان یک مفهوم ذهنی مبتنی بر ارزش­ ها و تمایلات فردی در ارتباط با میزان رضایت­مندی از زندگی در نظر گرفته شده است. شاخص ­های عینی به جنبه ­های عینی و قابل لمس زندگی شهری مربوط می­ شوند. از همین رو، شب معماری نقش توسعه و مدیریت شهری را بر کیفیت فضای معماری شهروندان بررسی می‌کند.

با حضور:
• میهمان برنامه: مهندس علی اعطا؛ سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران
• کارشناس-مجری برنامه: مهندس علی فروزانفر؛ کارشناس‌ارشد مهندسی معماری اسلامی

زمان پخش:  چهارشنبه، ۱۷ مهر ماه ۱۳۹۸، ساعت ۲۳ – به صورت زنده از شبکه چهار سیما

«شب معماری» پنجمین شب از مجموعه «شب‌های هنر» است که چهارشنبه‌شب‌ها به‌صورت زنده پخش می‌شود. این برنامه‌ی معماری بدنبال واکاوی مفاهمیم و دغدغه‌های روزی جامعه‌ی معماری و شهرسازی است؛ تا فرصتی باشد برای خوانشی صحیح از وضعیت معماری و شهرسازی در ایران.

این برنامه به تهیه کنندگی محمدامین نوروزی کاری از گروه ادب و هنر شبکه چهار است که از شنبه تا پنجشنبه ساعت ۲۳ به صورت زنده از شبکه چهار سیما پخش می‌شود.

دریافت پوستر
منبع خبر: www.MemarNews.com

مطالب معمارنیوز را در کانال تلگرام معمارنیوز دنبال نمایید.

Follow Memarnews
FacebooktwitterlinkedinyoutubevimeoinstagramflickrfoursquareFacebooktwitterlinkedinyoutubevimeoinstagramflickrfoursquare

share Memarnews content
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail


مطالب پیشنهادی :



نظر دهید

لطفا پاسخ صحیح را در کادر وارد نمایید. *

تمام حقوق این سایت برای © 2024 معمار نیوز محفوظ است.هرگونه استفاده از مطالب این سایت بدون کسب اجازه کتبی پیگرد قانونی دارد.
flickrtumblrtwittergoogle_pluslinkedininstagramfacebook